divendres, 9 de juny de 2017

Projecte Rèptils i Amfibis

Aquest tercer trimestre, l'alumnat de 3r ha estat treballant els rèptils i els amfibis, mitjançant els equips base i les parelles d'experts.
El projecte, com ja us vam mostrar fa unes setmanes, es va encetar amb la visita d'uns animalons exòtics, amb el taller Toca-toca a l'aula organitzat pel CAN, amb els quals vam poder iniciar la nostra investigació.

A partir d'aquests i la recerca de cada parella d'experts (una de rèptils i una d'amfibis), els i les alumnes han pogut aprofundir en tots dos tipus d'animals.

A banda, arrel de la informació que anava sortint a les sessions, durant unes setmanes, van conviure amb nosaltres una família nombrosa de capgrossos, els quals ens han permès seguir i analitzar el procés de la metamorfosi.Per acabar de recollir tota la informació que va treballar cada equip base, els grups van realitzar uns murals i van fer una exposició, aportant informació molt interessant.
Aquí teniu un petit tastet d'allò que hem realitzat:A més, per avaluar una part de conceptes més teòrics, vam realitzar una activitat molt engrescadora amb els Plickers. Mireu que posats que estàvem!!Mercè Vidal i Irene Agea