dijous, 26 d’abril de 2018

ENGLISH DAY '18

Aquest dijous 26 d'abril, l'escola GEM hem participat a l'English Day '18iniciativa impulsada en el marc d’una activitat formativa del Pla de Formació de Zona del Professorat (PFZ), on hi formem part vuit escoles de Mataró. L'objectiu d'aquesta jornada és acostar l'anglès als infants dedicant tot un dia exclusivament a aquesta llengua. És per això que, des del GEM, hem decidit unificar l'English Day amb el Dia Mundial de l'Activitat Física i l'Esport i hem fet tot d'activitats en relació a aquest dia assenyalat. 


Els infants de 4t han estat els encarregats de dissenyar jocs, preparar el material i explicar-lo a tot l'alumnat de primària. Així doncs, després de tot un mes planificant activitats avui les han pogut posar en pràctica. Ha estat tot un repte però l'hem gaudit i superat amb escreix! Fins i tot hem rebut la visita de l'alcalde de Mataró!dimecres, 25 d’abril de 2018

Sant Jordi

Els alumnes de Cicle Mitjà hem celebrat una Diada especial. Enguany, els companys i companyes de 1r d'ESO ens han preparat un seguit d'activitats en petit grup (intercicles). Aquestes activitats estaven vinculades a la llegenda de St. Jordi i a la llengua. Ens ho hem passat moooolt bé i fins i tot hem jugat tots plegats.

Les nostres mestres ens han preparat una sorpresa. Un photocall d'un drac i el cavaller St. Jordi!!!
Quin personatge ha escollit cadascú?
Endavant! Visualitzeu el vídeo!